paket

Med leverera kan du skicka paket till hela sverige

Skicka ett paket med oss

Vi är ett en helhetsleverantör inom transport och logistik. Det innebär att vi förutom traditionella transporttjänster även erbjuder tjänster inom lager, lastning och hantering av paket och gods.

Vi har distribution enligt turlista, rikstäckande fjärrfrakter, bud och lager.

Vår ordermottagning arbetar med den senaste tekniken inom trafikledning tar hand om ditt transportuppdrag på bästa sätt. Du kan följa ditt uppdrag hela vägen från avhämtning till leverans. Med hjälp av handdatorer och GPS-system ser vi till att din order hanteras tryggt och effektivt.

Vi har lång erfarenhet inom lager och transport sedan 35 år tillbaka.

Sedan Juni 2018 ägs Leverera av MIBE Transporter i Dalarna som även är franchisetagare för Jetpak i både Dalarna och Gästrikland.

Välkommen till Leverera.nu

Så här skickar du ett paket

Steg ett

Effektiva transport- och logistiklösningar är idag avgörande för många företag för att vinna framgång på en alltmer konkurrensutsatt marknad. Många företag outsourcar lager och distribution, och fokuserar allt på kärnverksamheten. Vår kärnverksamhet är att utföra transporter och logistiktjänster, där ska vi vara förstavalet utifrån vår effektivitet, som gör att kunden vinner kostnadsfördelar.

Steg två

Vi är lyhörda i våra möten med kunden - vi sätter oss in i kundens önskemå och kravl. Det gör att vi hamnar rätt i våra rekommendationer till genomförande. Kundfokus handlar också om hög servicegrad. För oss handlar det om att skapa och bibehålla goda relationer. Vi har ett öppet bemötande och engagerad personal.

Steg tre

För oss är kvalitet att erbjuda pålitliga tjänster som i huvudsak handlar om att utföra levereranser i rätt tid. Vi är även aktsamma om det gods som vi handhar för våra kunders räkning. Vår verksamhet ska kännetecknas av långsiktighet, stabilitet och pålitlighet, vilket vi förknippar med kvalitetsbegreppet. För oss handlar det om att uppfylla förväntningar och varje dag leverera med inlevelse och ett leende.

KLart!

Behöver du komma i kontakt med oss?

Ring oss på 026 - 65 85 85 eller skicka ett meddelande via E-post så återkommer vi till dig så snart vi kan.